Skip to main content
UW BMW. ONZE EXPERTISE.

UW BMW. ONZE EXPERTISE.

BMW CERTIFIED BODY & PAINT SHOP.

GA VOOR KWALITEIT BIJ REPARATIE EN VERZORGING.

Een kleine kras of grote schade na een ongeval: het dagelijks leven kan veel sporen achterlaten. Maar wat er ook gebeurt, bij onze BMW Certified Body & Paint Shop wordt u geholpen door experts die ervoor zorgen dat uw wagen opnieuw als nieuw is. Want niemand kent een BMW zo goed als wij.

UW VOORDELEN OP EEN RIJ.

  • De BMW doorstaat alle veiligheidstests.
  • Smetteloze functionaliteit.
  • Snelle en efficiënte afhandeling.
  • Het het geruststellende gevoel in goede handen te zijn.
  • Waardebehoud dankzij gecertificeerd reparatieproces.
BMW CERTIFIED BODY & PAINT SHOPS.

BMW CERTIFIED BODY & PAINT SHOP.

Ga voor herstellingen met de meest moderne reparatietechnieken. Onze strikte normen en vereisten waaraan het BMW Certified Body & Paint Netwerk voldoen garanderen de hoogste kwaliteit. Speciaal opgeleide specialisten zorgen ervoor dat uw BMW herstelt is met Originele BMW Onderdelen en met de nieuwste reparatietechnieken. Na hersteling geniet u opnieuw van uw wagen met al zijn functionaliteiten en in alle veiligheid. Alsook met behoud van de waarde van uw BMW.

Maak nu online een afspraak
BMW REPARATIES NA EEN ONGEVAL.

BMW REPARATIES NA EEN ONGEVAL.

Ongevallen gebeuren. Maar maak u geen zorgen: onze experts staan voor u klaar met snelle en professionele hulp. Ook na een ongeval met complexe schade aan koetswerk, lak, boordelektronica of veiligheidssystemen. Met vakmanschap, Originele BMW Onderdelen en het beste reparatietraject op maat. Zo kunnen zowel een onberispelijk resultaat als een probleemloze werking van alle functies in uw wagen gegarandeerd worden.

BMW koetswerkreparaties

BMW koetswerkreparaties.

Het koetswerk is van het grootste belang voor de veiligheid van de inzittenden. Wanneer na een ongeval ernstige schade ontstaat die verder gaat dan een deuk, bepalen onze specialisten eerst met behulp van de modernste analyse- en diagnosetools de omvang van de schade en herstellen ze vervolgens uw wagen. Zo blijven de look en vooral de veiligheid up-to-date.

BMW lakherstellingen

BMW lakherstellingen.

Voor uitgebreide lakwerken gebruiken onze experts zowel de modernste lakpolijsttechnologieën als het milieuvriendelijke BMW ColorSystem op waterbasis. Kleurechtheid en precies werken volgens de nieuwste BMW lak- en reparatiestandaarden leiden tot een schitterend resultaat dat lang bewaard blijft en de waarde van uw BMW behoudt.

BMW SMARTREPAIR.

BMW SMARTREPAIR.

Ook een klein ongelukje heeft veel expertise nodig. Of het nu gaat om een kleine kras in de lak of een scheur in de bekleding – met behulp van innovatieve reparatietechnologieën verhelpen onze specialisten kleine foutjes snel en zonder complicaties. Zo zorgen we ervoor dat uw BMW een originele BMW blijft.

BMW ruitherstellingen

BMW ruitherstellingen.

Een klein steentje kan veel schade aanrichten. Zo wordt bijvoorbeeld een onopvallende steenslag snel een barst in de voorruit. Met een vervanging van de voorruist tot gevolg. Licht de steenlagschade echter niet direct in het gezichtsveld van de bestuurder, dan repareren onze experts die snel en eenvoudig.

BMW deukreparaties

BMW deukreparaties.

Uw laatste rit heeft sporen achtergelaten? Onze experts staan voor u klaar en verwijderen deuken met een diameter tot 60 mm uit koetswerkdelen. Moderne terugvormingstechnieken zorgen daarbij voor een reparatie zonder lakschade.

BMW lakherstellingen

BMW lakherstellingen.

Onze specialisten herstellen snel en nauwkeurig minimale lakschade aan randen en kanten met een diameter tot 25 mm en krassen tot 100 mm lang. Door een speciale behandeling is het demonteren van de onderdelen bij de reparatie niet nodig.

Reparation des matières plastiques BMW

BMW kunststofreparaties.

Dankzij de BMW kunststofreparatie kan kleine schade aan kunststofonderdelen aan de buitenkant met een diameter tot 25 mm – zoals een kleine scheur in de bumper – snel en eenvoudig worden weggewerkt. Ook krassen of afschilferingen repareren onze experts met de grootste zorg.

BMW velgenreparaties.

BMW velgenreparaties.

Eén moment van onoplettendheid bij het parkeren kan al tot schade aan de velgen leiden. Bij schade tot maximaal 1 mm diep herstellen onze specialisten de velg met een innovatieve plamuur en lakken ze die visueel perfect afgestems op uw BMW.

BMW interieurherstellingen.

BMW interieurherstellingen.

Het leven laat zijn sporen na. Of het nu gaat om een scheur of een gat in de bekleding of om kleine afschilferingen, bv. op bedieningselementen. Ook storende vervuiling en verkleuring wordt verholpen.

BMW CERTIFIED BODY & PAINT SHOP: DE BELANGRIJKSTE VRAGEN EN ANTWOORDEN.


Bij een ongeval zijn we maar één telefoontje verwijderd: We bekommeren ons om alles van de melding van een ongeval over de reparatie tot de volledige afhandeling van de schade. De BMW ongevalhotline staat de klok rond voor u klaar. Neem gewoon contact met ons op via het iDrive-menu, het touchscreen of bel: 00800 166 33.Bij een reparatie na een ongeval doen de door BMW gecertificeerde koetswerk- en lakbedrijven er alles aan om uw BMW snel in optimale staat weer op de weg te brengen. Daarvoor gebruiken ze de modernste analyse- en diagnosetools om alle beschadigingen op te sporen, innovatieve reparatiemethoden en originele BMW onderdelen om uw BMW er vervolgens weer als nieuw uit te laten zien.Het BMW Group ColorSystem garandeert een maximale kleurechtheid en duurzaamheid. Onze gekwalificeerde specialisten werken volgens de nieuwste BMW lak- en reparatienormen en de modernste lakpolijsttechnologieën en laten uw BMW zo weer stralen. Het BMW ColorSystem is op waterbasis en zorgt zo niet alleen voor een perfecte afstemming op de aanwezige lak, maar spaart ook ons milieu.


BMW Essai

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top